AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun dışkısını görmek

Kahve falında çocuğun dışkısını görmek

Kahve falında çocuğun dışkısını görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğun dışkısını gördüyseniz:

  • Aşktan yana olan şansınızı ihmalkar davranışlarınızla geri tepmemelisiniz.

Kahve falında çocuğun dışkısını görmek hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun dışkısını görmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşek dışkısı görmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında dışkısını temizlemek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine yorulur.

Kahve falında bebek dışkısı görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına delalettir.

Kahve falında bebek dışkısı yemek sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında hayvan dışkısına basmak insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında insanın kendi dışkısını görmek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir