AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek dışkısı görmek

Kahve falında eşek dışkısı görmek

Kahve falında eşek dışkısı görmek bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eşek dışkısı gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen kişileri inceleyerek size daha çok uyan yollar veya alışkanlıklar bulabilirsiniz.

Kahve falında eşek dışkısı görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi dışkısını yapmak çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine alamet eder.

Kahve falında birinin dışkısını görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine işarettir.

Kahve falında insanın kendi dışkısını görmek gücünün azalacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında dışkıda kıl kurdu görmek özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında inek dışkısı yemek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına işarettir.

Kahve falında dışkıda solucan görmek yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin dışkısını görmek uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, daha fazla mal sahibi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir