AnaSayfa / Genel / Kahve falında deve dışkısı görmek

Kahve falında deve dışkısı görmek

Kahve falında deve dışkısı görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, ruh sağlığının bozulacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deve dışkısı gördüyseniz:

  • Bir an önce kendinizi affettirmenin yolunu bulun.

Kahve falında deve dışkısı görmek hem verimi yükselteceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında tuvalet ve insan dışkısı görmek rakiplerine karşı güç elde edeceğine, şansının kendisinden yana gideceğine yorulur.

Kahve falında çocuğun dışkısını görmek ticaretin değer ve hız kazanacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına işaret eder.

Kahve falında dışkıya dokunmak işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına yorulur.

Kahve falında mal dışkısı görmek çok hayırlı adımların atılacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında köpek dışkısı görmek huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dışkını görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine inanılır.

Kahve falında sığır dışkısı görmek aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir