AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin dışkısını görmek

Kahve falında birinin dışkısını görmek

Kahve falında birinin dışkısını görmek fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, can sıkıntısının sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında birinin dışkısını gördüyseniz:

  • Anlamadığınız konularda araştırmacı olmalı veya sizden ne beklendiğini anlayabilmek için sorular sormalısınız.

Kahve falında tavşan dışkısı görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına yorulur.

Kahve falında eşinin dışkısını görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına delalet eder.

Kahve falında bebek dışkısı yemek aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına alamet eder.

Kahve falında köpek dışkısı görmek başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, kısmetinin de açılacağına inanılır.

Kahve falında birinin dışkısını yediğini görmek ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, başarılarının devamlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi dışkısını ellemek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında dışkıyla oynamak uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında domuz dışkısı görmek kazancın devamlı olacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir