AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişine küpe takmak

Kahve falında dişine küpe takmak

Kahve falında dişine küpe takmak malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, süzüleceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında dişine küpe takmak gördüyseniz:

  • Yeni maddi çıkış yolları söz konusu olabilir.

Kahve falında dişine küpe takmak mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, kişinin her işi severek yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulağa küpe takmak üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük küpe takmak sebep olacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında incili küpe takmak elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında gümüs küpe takmak kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kulağına küpe takmak mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında parlak taşlı küpe takmak ailesini kaybedeceğine, umutlarını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küpe bulup takmak çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir