AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağa küpe takmak

Kahve falında kulağa küpe takmak

Kahve falında kulağa küpe takmak dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında kulağa küpe takmak gördüyseniz:

  • Aileniz, eşiniz ya da işvereniniz size karşı anlayışsız tutumlara girebilir.

Kahve falında kendi kulağına küpe takmak yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, düzenin kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulak deldirip küpe takmak çok daha büyük işlere gireceğine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kulağa altın küpe takmak çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kulağa küpe takmak başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sağ kulağa küpe takmak bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulağına küpe takmak evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının kulağına küpe takmak rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin kulağına küpe takmak kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir