AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak taşlı küpe takmak

Kahve falında parlak taşlı küpe takmak

Kahve falında parlak taşlı küpe takmak daha çok iş yapacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında parlak taşlı küpe takmak gördüyseniz:

  • Tembellik veya ihmal imajınıza zarar verebilir ya da gereken değişiklikleri yapmanızı engelleyebilir.

Kahve falında parlak taşlı küpe takmak borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, afiyette ve keyifte olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parlak taşlı küpe görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz taşlı küpe takmak kişinin rahat edeceğine, tecrübesi olmayan yollara gireceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı taşlı küpe takmak gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına rivayet eder.

Kahve falında parlak küpe görmek kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, nahoş sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parlak kolye takmak mal mülk edineceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında parlak yüzük takmak sevdiklerinin hep yanında kalacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında parlak kol saati takmak her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, sıkıntılarının artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir