AnaSayfa / Genel / Kahve falında küpe bulup takmak

Kahve falında küpe bulup takmak

Kahve falında küpe bulup takmak atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine işaret eder.

Kahve falında küpe bulup takmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda kafanızda bazı fikirler ya da öngörüleriniz olabilir.

Kahve falında küpe bulup takmak her zaman neşeli olacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bilezik bulup takmak stresin ve üzüntülerin biteceğine, sözler sarf edeceğine yorulur.

Kahve falında taşlı yüzük bulup takmak alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, variyetini çoğaltacağına işaret eder.

Kahve falında yüzük bulup takmak uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın bulup takmak sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına işaret eder.

Kahve falında altın bilezik bulup takmak aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında saat bulup takmak işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın yüzük bulup takmak yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir