AnaSayfa / Genel / Kahve falında incili küpe takmak

Kahve falında incili küpe takmak

Kahve falında incili küpe takmak sürekli tartışacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında incili küpe takmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık aktiviteler veya farklı yerlere ziyaretler esnasında aşk hayatınızı renklendirebilecek bazı kişilere ilgi duyabilirsiniz.

Kahve falında incili küpe takmak ömrün uzun olmasına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah inci küpe takmak üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında inci küpe takmak sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz inci küpe takmak bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında inci küpe görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz inci küpe görmek işlerinin günden güne açılacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında incili küpe görmek kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında inci küpe aramak kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir