AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüs küpe takmak

Kahve falında gümüs küpe takmak

Kahve falında gümüs küpe takmak hayırlı bir iş kapısının açılacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, ekmeğinin azalmayacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gümüs küpe takmak gördüyseniz:

  • Söylediklerinize dikkat etmelisiniz.

Kahve falında gümüs küpe takmak kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının kulağına küpe takmak eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak taşlı küpe takmak kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine işaret eder.

Kahve falında erkek küpe takmak yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına inanılır.

Kahve falında altın küpe takmak ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına alamet eder.

Kahve falında kulak deldirip küpe takmak üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında altın küpe ve kolye takmak maddi ve manevi zarara uğranacağına, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın küpe yüzük takmak eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir