AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi tavşan görmek

Kahve falında dişi tavşan görmek

Kahve falında dişi tavşan görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında dişi tavşan gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası problemlere neden olabilir.

Kahve falında tavşan dişi görmek büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına delalettir.

Kahve falında dişi tavşan görmek yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavşan ısırması görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında tavşana ateş etmek çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şişman tavşan görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, daha fazla gelir elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavşan ayağı görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında tavşan kedi görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavşanın zıpladığını görmek ticaret ehli kişi olacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir