AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan ayağı görmek

Kahve falında tavşan ayağı görmek

Kahve falında tavşan ayağı görmek kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, yıkılacağına, üzüleceğine, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine tabir olunur.

Kahve falında tavşan ayağı gördüyseniz:

  • Kendiişlerinize veya ilişkilerinize daha fazla zaman ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında tavşan ayağı görmek kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında büyük siyah tavşan görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zıplayan beyaz tavşan görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah tavşan yavrusu görmek huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dev tavşan görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşan hediye almak zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavşan avına çıkmak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine yorulmaktadır.

Kahve falında tavşanı dövmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir