AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşana ateş etmek

Kahve falında tavşana ateş etmek

Kahve falında tavşana ateş etmek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine işarettir.

Kahve falında tavşana ateş etmek gördüyseniz:

  • Belli riskleri ortadan kaldırdıysanız, ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında tavşana ateş etmek yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşan ve koyun görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına işaret eder.

Kahve falında kedi köpek tavşan görmek bir dediğini iki etmeyeceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavşandan kaçtığını görmek işinde zarar edeceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine tabir olunur.

Kahve falında zıplayan beyaz tavşan görmek kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Kahve falında büyük tavşan görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz tavşan görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara yorulur.

Kahve falında tavşan öpmek kendisini eve kapatacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir