AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşanın zıpladığını görmek

Kahve falında tavşanın zıpladığını görmek

Kahve falında tavşanın zıpladığını görmek herkesin karşısında el pençe divan duracağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında tavşanın zıpladığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz yoksa sürpriz bir şekilde gelişen bir davette biriyle tanışacaksınız.

Kahve falında tavşanın zıpladığını görmek işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tavşan gibi zıplamak görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında balığın zıpladığını görmek kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yerden zıplamak ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli zıplamak kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına alamet eder.

Kahve falında havuzda zıplamak çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerinde zıplamak bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında yılanın zıpladığını görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, özlemlerini bitireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir