AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan kedi görmek

Kahve falında tavşan kedi görmek

Kahve falında tavşan kedi görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, kişinin şifa bulacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, yakında hedefine ulaşacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında tavşan kedi gördüyseniz:

  • Dikkatinizi herhangi bir konuya odaklayabilmeniz oldukça zordur.

Kahve falında kedinin tavşan yediğini görmek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi tavşan görmek daha kararlı bir kişi olunacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kedi köpek ve tavşan görmek küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi ve tavşan görmek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavşanla kedi görmek kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, içine düşen fesada yeniliceğine rivayet eder.

Kahve falında tavşan ve kedi görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedi köpek tavşan görmek sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavşan kedi görmek yaraların merheminin bulunulacağına, geçim kaygısı duymayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir