AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişman tavşan görmek

Kahve falında şişman tavşan görmek

Kahve falında şişman tavşan görmek deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, saygın biri olacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şişman tavşan gördüyseniz:

  • Size yapılan istekler başta önemsiz gibi görünseler daha sonra büyük önem kazanabilir.

Kahve falında şişman tavşan görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şişman bir insan görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında birini şişmanlamış görmek dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şişman inek görmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına alamet eder.

Kahve falında annesini şişman görmek mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında kızını şişman görmek ticaret hayatını ilerleteceğine, hayır duaları alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şişman erkek görmek düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında şişman bacak görmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir