AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan ısırması görmek

Kahve falında tavşan ısırması görmek

Kahve falında tavşan ısırması görmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, bereketli işler yapacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavşan ısırması gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda değişiklik yapmak istiyorsanız işlemleri başlatmalısınız.

Kahve falında tavşan tarafından ısırılmak maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, gönlündeki gibi sevileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavşanın ısırması görmek tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, bekar ise evleneceğine tabir olunur.

Kahve falında tavşanın ısırmasını görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tavşan ısırması görmek kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırtından ısırılmak iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine işaret eder.

Kahve falında ısırılmış ekmek ev taşımaya, yapılan işte yalnız kalınacağına yorulur.

Kahve falında boyundan ısırılmak iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına inanılır.

Kahve falında boynundan ısırılmak parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir