AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan dişi görmek

Kahve falında tavşan dişi görmek

Kahve falında tavşan dişi görmek anne babanın üzüntü duyacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, saygın ve ünlü biri olacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına delalettir.

Kahve falında tavşan dişi gördüyseniz:

  • Belli konularda ön fikirli olmamakta fayda var.

Kahve falında dişi tavşan görmek bereketin eksileceğine, endişelerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavşan dişi görmek başarısızlığa düşeceğine, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında iri tavşan görmek rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavşan doğurmak hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavşan gibi zıplamak isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında tavşan ve tavuk görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş tavşan görmek elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, huzurunun artacağına işarettir.

Kahve falında tavşan sütü içmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir