AnaSayfa / Genel / Kahve falında keklik kesmek

Kahve falında keklik kesmek

Kahve falında keklik kesmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, yaşamını kolaylaştıracağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, saadete ereceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında keklik kesmek gördüyseniz:

  • Ufkunuzu genişletmek, sınırlarınızı büyütmek istiyorsanız bir şeyler yapmalısınız.

Kahve falında keklik kesmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında keklik beslemek kendisiyle övüneceğine, variyet sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında keklik öldürmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına delalet eder.

Kahve falında erkek keklik görmek hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında öten keklik görmek aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında keklik yavrusu görmek insanlardan uzaklaşacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafeste keklik görmek işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında keklik sesi duymak fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir