AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi keklik görmek

Kahve falında dişi keklik görmek

Kahve falında dişi keklik görmek sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişi keklik gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla biraraya gelebilir veya iletişim kurabilirsiniz.

Kahve falında dişi keklik görmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında dişi keklik yakalamak rahata ereceğine, mutlu olacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında keklik kafesi görmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında keklik ve yumurtasını görmek elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında keklik yumurta görmek işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında keklik kovalamak tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah keklik görmek çok mutlu ve sevinçli olacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında keklik yakalamak ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir