AnaSayfa / Genel / Kahve falında keklik avlamak

Kahve falında keklik avlamak

Kahve falında keklik avlamak insanlar arasında yüceleceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, kötü yönde hareket edeceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında keklik avlamak gördüyseniz:

  • Haddini aşan cümleler, ağızdan kaçan laflar veya sert cümleler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında keklik avladığını görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında keklik avlamak sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında keklik sesi duymak eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek keklik görmek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında canlı keklik yakalamak kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, atılıma geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında keklik yumurta görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında keklik sevmek gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında siyah keklik görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir