AnaSayfa / Genel / Kahve falında keklik yumurta görmek

Kahve falında keklik yumurta görmek

Kahve falında keklik yumurta görmek sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, beklenmedik kapıların açılmasına işarettir.

Kahve falında keklik yumurta gördüyseniz:

  • İş ilişkileriniz yüzünden tanıyacağınız, ya da tanıdığınız birisi ile uyumlu bir ilişkiye girmeniz olasıdır.

Kahve falında keklik ve yumurtasını görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına delalet eder.

Kahve falında keklik yumurtası görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında keklik yumurta görmek ortaklı işlere iştirak edileceğine, ekmeğin kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında keklik öldürmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında kınalı keklik görmek kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına işaret eder.

Kahve falında uçan keklik görmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek keklik yakalamak geçim sorunuyla karşılaşacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında keklik sürüsü görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir