AnaSayfa / Genel / Kahve falında keklik kovalamak

Kahve falında keklik kovalamak

Kahve falında keklik kovalamak maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, onu doyasıya yaşayacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında keklik kovalamak gördüyseniz:

  • Üzerine eğilinmesi veya onarılması gereken konular ya da tamamlanması gereken işler varsa, hangi tutumu takınırsanız takının odaklanmanız, istediğiniz sonucu elde etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında keklik kovalamak iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında keklik almak sıkıntıdan sonra ferahlamaya, yarınlarına umutla bakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında keklik ölüsü görmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına işaret eder.

Kahve falında canlı keklik yakalamak gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz keklik görmek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında keklik yumurtası görmek böylece hayatının da düzene gireceğine, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına yorulur.

Kahve falında öten keklik görmek zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine rivayet eder.

Kahve falında keklik ve yavrularını görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir