AnaSayfa / Genel / Kahve falında keklik ve yumurtasını görmek

Kahve falında keklik ve yumurtasını görmek

Kahve falında keklik ve yumurtasını görmek işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, giderlerin artış göstereceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında keklik ve yumurtasını gördüyseniz:

  • Öğleden sonra üzerinizde otorite sahibi olan kimselerden bazı lütuflar görmeniz olasıdır.

Kahve falında keklik yumurtası görmek elindeki işi rayına oturtacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına yorulmaktadır.

Kahve falında keklik ve yumurtasını görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında keklik yumurta görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine inanılır.

Kahve falında keklik eti görmek sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında evde keklik görmek tatsız durumlar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında keklik kafesi görmek sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, gönül kapılarının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında keklik tutmak haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında keklik vurduğunu görmek kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir