AnaSayfa / Genel / Kahve falında keklik kafesi görmek

Kahve falında keklik kafesi görmek

Kahve falında keklik kafesi görmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına inanılır.

Kahve falında keklik kafesi gördüyseniz:

  • Bir borcu kapatabilirsiniz.

Kahve falında kafeste keklik görmek büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına inanılır.

Kahve falında keklik kafesi görmek herkesin karşısında el pençe divan duracağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine işarettir.

Kahve falında beyaz keklik görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına inanılır.

Kahve falında keklik satın almak aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında keklik avına gitmek dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına işaret eder.

Kahve falında keklik öldürmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek keklik yakalamak sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, isteklerinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında keklik avladığını görmek borcunun da hafifleyeceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir