AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah keklik görmek

Kahve falında siyah keklik görmek

Kahve falında siyah keklik görmek rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, terslik yaşayacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, şansının hep açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah keklik gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde aşırılıklar problemlere neden olabilir.

Kahve falında siyah keklik görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine delalettir.

Kahve falında uçan keklik görmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında keklik yumurta görmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine alamet eder.

Kahve falında keklik yumurtası görmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında keklik yemek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına delalettir.

Kahve falında keklik kesmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında keklik yuvası görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında öten keklik görmek hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir