AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi kanamak

Kahve falında dişi kanamak

Kahve falında dişi kanamak insan sevindireceğine, dua alacağına, kudret sahibi olacağına, sıkıntılarının geçeceğine, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişi kanamak gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki çelişkiler, huzursuz olmanıza neden olabilir.

Kahve falında dişi kırılmak kanamak Tövbe Edeceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında dişi kanamak hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine yorulur.

Kahve falında göbeği kanamak ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kafasi kanamak Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında bacağı kanamak sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında diş kanamak maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında avuçları kanamak bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına rivayet eder.

Kahve falında kulağı kanamak onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir