AnaSayfa / Genel / Kahve falında göbeği kanamak

Kahve falında göbeği kanamak

Kahve falında göbeği kanamak Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, emeğinden hayır göreceğine, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göbeği kanamak gördüyseniz:

  • Endişelendiğiniz veya kafanızda soru işareti yaratan konularda abartmamaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında göbeği kanamak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına işaret eder.

Kahve falında burnun kanamak fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına inanılır.

Kahve falında başı kanamak sistemli şekilde başarıya koşacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına rivayet eder.

Kahve falında diş kanamak daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında alnı kanamak nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında dudağı kanamak kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında gözü kanamak evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına işarettir.

Kahve falında gözleri kanamak olumlu değişiklikler yaşayacağına, ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir