AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasi kanamak

Kahve falında kafasi kanamak

Kahve falında kafasi kanamak tutumlu bir yaşam süreceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sadaka ya da zekat vereceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında kafasi kanamak gördüyseniz:

  • Bilinçaltınızda yer alan korkular ya da sezgiler konusunda bazı sorunları sık yaşıyorsunuz.

Kahve falında kafasi kanamak yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göğsü kanamak iyi şartlara kavuşacağına, uzaktan haberler işiteceğine işarettir.

Kahve falında ağız kanamak yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacağı kanamak sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında dişi kanamak iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına işarettir.

Kahve falında avuçları kanamak ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boynu kanamak rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, bundan güç ve cesaret alacağına delalet eder.

Kahve falında dişi kırılmak kanamak zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir