AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi kırılmak kanamak

Kahve falında dişi kırılmak kanamak

Kahve falında dişi kırılmak kanamak ortaklıkların bozulacağına, sevilen bir kişi olunacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, düşünceli ve dalgın olacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişi kırılmak kanamak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikirleri yerine kendinizinkilere odaklanmalısınız.

Kahve falında dişi kırılmak kanamak verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına inanılır.

Kahve falında dişi kanamak farklı kişilerle tanışacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında dudağı kanamak sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burnun kanamak üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında parmak kanamak dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, derdin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yeri kanamak girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara tabir olunur.

Kahve falında dili kanamak huzura kavuşacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göbeği kanamak fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir