AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş kanamak

Kahve falında diş kanamak

Kahve falında diş kanamak başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine yorulur.

Kahve falında diş kanamak gördüyseniz:

  • Hayattan ne beklediğiniz veya ne hissettiğiniz konusunda samimi olmanız karışıklıklara veya belirsizliklere neden olabilir.

Kahve falında diş kanamak yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına tabir olunur.

Kahve falında dişleri kanamak yeni bir hayata merhaba denileceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına işarettir.

Kahve falında abdest alırken burnu kanamak bazı kişilerin kalbini kıracağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine tabir olunur.

Kahve falında dizi kanamak hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına alamet eder.

Kahve falında parmak kanamak doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında alnı kanamak sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalbi kanamak kötü günlerini arkasında bırakacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başı kanamak ona yardımcı olacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir