AnaSayfa / Genel / Kahve falında dış kapı açmak

Kahve falında dış kapı açmak

Kahve falında dış kapı açmak hedeflere ulaşılacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, cesaretinin yerine geleceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, sağlığını geri kazanacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dış kapı açmak gördüyseniz:

  • Farklı sözlerin, anlaşmaların ya da fırsatların altından kalkabilmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında dış kapı açmak eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dış kapıyı açmak bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, dilediği gibi yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin dış kapısını görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında dış kapının açık olduğunu görmek sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dış kapıyı kilitlemek büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dış kapı görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına delalettir.

Kahve falında dış kapının kırıldığını görmek girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dış kapıyı değiştirmek bereket ve rahat içinde yaşayacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir