AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapının dışında kalmak

Kahve falında kapının dışında kalmak

Kahve falında kapının dışında kalmak kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına işaret eder.

Kahve falında kapının dışında kalmak gördüyseniz:

  • Biraz sabırlı olmanız gerekiyor.

Kahve falında kapı dışında kalmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kapının dışında kalmak kendi içindeki gücü keşfedeceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına rivayet eder.

Kahve falında dışarda kalmak kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evlilik dışı hamile kalmak çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında dış kapının açıldığını görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dış kapıyı açık görmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, mutluluk ve huzur bulacağına yorulur.

Kahve falında dış kapıyı değiştirmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında dış kapıyı kapatmak dünyasının bir anda değişeceğine, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir