AnaSayfa / Genel / Kahve falında dış kapıyı kapatmak

Kahve falında dış kapıyı kapatmak

Kahve falında dış kapıyı kapatmak maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine tabir olunur.

Kahve falında dış kapıyı kapatmak gördüyseniz:

  • Kararsızlık nedir bilmeyecek, ne istediğini bilen bir yapıda bitmez tükenmez bir enerjiyle etkinliklerde bulunacaksınız.

Kahve falında dış kapıyı kapatmak sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına delalet eder.

Kahve falında dış kapıyı değiştirmek rahat yüzü göreceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında dış kapıyı açmak aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kapı dışında kalmak bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında dış kapıyı açık görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine işaret eder.

Kahve falında dış kapı açmak kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında evin dış kapısını görmek yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapının dışında kalmak maddi zarara gireceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir