AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne dövmek

Kahve falında anne dövmek

Kahve falında anne dövmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine alamet eder.

Kahve falında anne dövmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerle ilgili bir tercih yapabilirsiniz.

Kahve falında annemin beni dövdüğünü görmek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annesini dövmek içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş anneyi dövmek helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne baba dövmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baba anneyi dövmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne dövmek hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne kızını dövmek kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında annenin kızını dövmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir