AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş anneyi dövmek

Kahve falında ölmüş anneyi dövmek

Kahve falında ölmüş anneyi dövmek tatsız durumların yaşanacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş anneyi dövmek gördüyseniz:

  • Şüpheci yaklaşımın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında anne baba dövmek gayretlerinin ödüllendirileceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine yorulur.

Kahve falında babanın anneyi dövdüğünü görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annemi dövmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş anneyi dövmek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne dövmek alacaklarını tahsil edeceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında anne kızını dövmek hararetli olayların meydana geleceğine, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında annenin çocuğunu dövdüğünü görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine yorulur.

Kahve falında üvey anne dövmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir