AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş annesini dövmek

Kahve falında ölmüş annesini dövmek

Kahve falında ölmüş annesini dövmek çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, kalp kıracağına, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş annesini dövmek gördüyseniz:

  • Yeni ilgi alanları keşfedebilir veya yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında babanın anneyi dövdüğünü görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne baba dövmek yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş anneyi dövmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, dilediği gibi yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne kızını dövmek sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine işarettir.

Kahve falında annemi dövmek iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına yorulur.

Kahve falında annesini dövmek maddi olarak zayıflayacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annesinin dövdüğünü görmek dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen annesini dövmek kıdem atlayacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir