AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne baba dövmek

Kahve falında anne baba dövmek

Kahve falında anne baba dövmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne baba dövmek gördüyseniz:

  • Yıldızların üzerinizdeki olumlu etkileri nedeniyle çevrenizde popülariteniz iyice artacak.

Kahve falında baba anneyi dövmek yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, onlara sanat öğreteceğine yorulur.

Kahve falında babasının annesini dövdüğünü görmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine yorulur.

Kahve falında babanın anneyi dövdüğünü görmek ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Kahve falında anne baba dövmek sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, kısmetlerinin bol olacağına inanılır.

Kahve falında anne babayı dövmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş babayı dövmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babamın dövdüğünü görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, düşmanlarını kaybetmeye işarettir.

Kahve falında babamın beni dövdüğünü görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir