AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemin beni dövdüğünü görmek

Kahve falında annemin beni dövdüğünü görmek

Kahve falında annemin beni dövdüğünü görmek hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, musibetlerin yaşanacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annemin beni dövdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konuları sorgularken veya tereddütlü davranarak zaman kaybedebilirsiniz.

Kahve falında annemin beni dövdüğünü görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında babamın beni dövdüğünü görmek mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında üvey anneyi dövmek kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneni dövmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında üvey anne dövmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında babanın anneyi dövdüğünü görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına inanılır.

Kahve falında annemi dövmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine yorulur.

Kahve falında baba anneyi dövmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir