AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba anneyi dövmek

Kahve falında baba anneyi dövmek

Kahve falında baba anneyi dövmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında baba anneyi dövmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık bazı teklifler hayatınızı bambaşka bir noktaya çevirebilir.

Kahve falında anne baba dövmek sorunlar altında ezileceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında babasının annesini dövdüğünü görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, isteklerine kulak vereceğine işaret eder.

Kahve falında baba anneyi dövmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında anne babayı dövmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında babanın anneyi dövdüğünü görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babanı dövmek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine delalettir.

Kahve falında babasının kızını dövdüğünü görmek hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına işaret eder.

Kahve falında babanızın sizi dövdüğünü görmek hile ile mal elde edeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir