AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş çiğnemek

Kahve falında diş çiğnemek

Kahve falında diş çiğnemek projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına yorulur.

Kahve falında diş çiğnemek gördüyseniz:

  • Elinizden geldiğince yeni birşeyler almamaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında diş çiğnemek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında kum çiğnemek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, elde bulunan imkânların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar çiğnemek her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, başarılarının takdir edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında böcek çiğnemek kazalardan, belalardan korunacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında ağızda sakız çiğnemek sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında yılan çiğnemek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam kırığı çiğnemek bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında saç çiğnemek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir