AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç çiğnemek

Kahve falında saç çiğnemek

Kahve falında saç çiğnemek rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında saç çiğnemek gördüyseniz:

  • Tüm gerçekleri bilmiyor olmanız nedeniyle bazı alanlarda kontrolünüzü kaybedebilirsiniz.

Kahve falında saç çiğnemek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında böcek çiğnemek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına işarettir.

Kahve falında maydanoz çiğnemek birlikte çeşitli işlere girileceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında para çiğnemek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına yorulur.

Kahve falında altın çiğnemek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dilini çiğnemek girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam kırığı çiğnemek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken sakız çiğnemek varlık ve huzur sahibi olunacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir