AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızda sakız çiğnemek

Kahve falında ağızda sakız çiğnemek

Kahve falında ağızda sakız çiğnemek evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, takdir edileceği işler yapacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine yorulur.

Kahve falında ağızda sakız çiğnemek gördüyseniz:

  • Size karşıt görüşlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ağız dolusu sakız çiğnemek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına inanılır.

Kahve falında ağızda sakız çiğnemek bahtının açık olacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına alamet eder.

Kahve falında oruçken sakız çiğnemek ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kenger sakızı çiğnemek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çam sakızı çiğnemek işindeki verimin artacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında naneli sakız çiğnemek hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına delalet eder.

Kahve falında oruçlu sakız çiğnemek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına inanılır.

Kahve falında çilekli sakız çiğnemek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir