AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kırığı çiğnemek

Kahve falında cam kırığı çiğnemek

Kahve falında cam kırığı çiğnemek bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, huzurunun kaçacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam kırığı çiğnemek gördüyseniz:

  • Kişisel sırlarınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında cam kırığı çiğnemek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına işarettir.

Kahve falında cam bardak çiğnemek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine yorulur.

Kahve falında kenger sakızı çiğnemek yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında para çiğnemek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, tatsızlık olacağına tabir olunur.

Kahve falında ağız dolusu sakız çiğnemek kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına yorulur.

Kahve falında ölü eti çiğnemek çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında dilini çiğnemek geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında yılan eti çiğnemek tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir