AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar çiğnemek

Kahve falında mezar çiğnemek

Kahve falında mezar çiğnemek karşısına iyi insanların çıkacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, dünya malının çoğalacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında mezar çiğnemek gördüyseniz:

  • Belli bir durum hakkında bazı kişileri bilgilendirmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında mezarı çiğnemek çok hayırlı haberler alacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına işaret eder.

Kahve falında mezar çiğnemek kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına işarettir.

Kahve falında ölü eti çiğnemek fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, kendisi ile baş başa kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmeği çiğnemek özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına işaret eder.

Kahve falında damla sakızı çiğnemek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında dilini çiğnemek mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuran çiğnemek kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamaşır çiğnemek bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir