AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan çiğnemek

Kahve falında yılan çiğnemek

Kahve falında yılan çiğnemek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında yılan çiğnemek gördüyseniz:

  • Çalışmadan rahat yaşama istekleri duymanız olasıdır.

Kahve falında yılan çiğnemek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına inanılır.

Kahve falında yılan eti çiğnemek taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında para çiğnemek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine delalet eder.

Kahve falında böcek çiğnemek yarınlara bakacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına yorulur.

Kahve falında kum çiğnemek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sigara çiğnemek sıkıntılarının günden güne artacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam kırığı çiğnemek hilekar ve zayıf tanıdığa, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına yorulur.

Kahve falında damla sakızı çiğnemek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir