AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenazeye katıldığını görmek

Kahve falında cenazeye katıldığını görmek

Kahve falında cenazeye katıldığını görmek evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, maddi gücünün artacağına, işlere nazar değeceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cenazeye katıldığını gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz durumunda en zor durumları çözebilir veya en zor soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

Kahve falında cenazeye katıldığını görmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında cenaze katılmak kendi kabuğuna çekileceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine inanılır.

Kahve falında cenaze törenine katılmak isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cenaze namazına katılmak geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, gelişiminin hız kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında cenaze merasimine katılmak iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının cenazesine katılmak iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cenaze yemeğine katılmak işinde uzmanlaşacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin cenazesine katılmak maddi sıkıntılarından kurtulacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir