AnaSayfa / Genel / Kahve falında dedemin cenazesini görmek

Kahve falında dedemin cenazesini görmek

Kahve falında dedemin cenazesini görmek nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, terslik yaşayacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına delalet eder.

Kahve falında dedemin cenazesini gördüyseniz:

  • Başkalarının engellemeleri veya olumsuz etkileri nedeniyle yavaşlamamalısınız.

Kahve falında dedenin cenazesini görmek kazancını katbekat arttıracağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine yorulur.

Kahve falında dedesinin cenazesini görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine delalettir.

Kahve falında dedemin cenazesini görmek bol dua edeceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş dedesinin cenazesini görmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen dedenin elini öpmek hayatının daha kolay hale geleceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına delalettir.

Kahve falında bir dedeye yardım etmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş dedeye yemek vermek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş dedeyi dirilmiş görmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir