AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin cenazesi görmek

Kahve falında birinin cenazesi görmek

Kahve falında birinin cenazesi görmek sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, işlerinin yarıda kalacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin cenazesi gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim projelerinin ya da alınan eğitimlerin faydasını görebilir, popülaritenizi ya da özgüveninizi arttırabilirsiniz.

Kahve falında evde cenaze kalabalığı görmek zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cenaze ve düğünü bir arada görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında cenazede bulunmak aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına alamet eder.

Kahve falında cenazeyi yakmak yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cenazeye sarılmak hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bayraklı cenaze görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine inanılır.

Kahve falında evliya cenazesi görmek daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cenazeye gitmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir