AnaSayfa / Genel / Kahve falında diri mezara girmek

Kahve falında diri mezara girmek

Kahve falında diri mezara girmek büyük miktarda para kazanılacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, en pahalı evlerde oturacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında diri mezara girmek gördüyseniz:

  • Herkesi mutlu etme çabası gereksiz işler yüzünden limitlerinizin zorlanması anlamına gelebilir.

Kahve falında diri diri mezara girmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında diri mezara girmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında diri diri tabuta girmek zararının büyük olacağına, evliliğinde mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında birini diri diri mezara gömmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında diri diri mezara gömülmek mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diriyi mezara gömmek dileklerinin de kabul olacağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini diri diri mezarda görmek ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarda diri görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir